De beste zeilcursus voor volwassenen
This is telephone text +31 (0)6 53 25 60 21
language DutchEnglishFrenchGerman
ssvsvaSDCSSDAC
Ga Terug

Reviews

Beschrijf hier uw ervaring over uw zeilarrangement. Uw persoonlijke ervaring helpt anderen en houdt ons scherp. Plaatsing van uw ervaringen kan enkele dagen duren.

7 reacties op “Reviews

 1. Hoi Jan,
  Eenmaal weer thuis, nog schommelend op de eetstoel. Maar wat waren dat een heerlijke dagen! Zeer leerzaam en op een rustige duidelijke manier gebracht.
  Wat een goede keuze van jou om deze instructeur mee te geven aan ons.
  Het heeft ons aan niets ontbroken. De instructeur heeft met alle geduld zijn kennis en ervaring met zeilen overgebracht.
  Zo waren het precies de dagen die ik voor Andrea en mij had voorgesteld.
  Weer leren, weer het gevoel krijgen en Andrea ook lekker mee laten doen.
  Zo was ze volwaardig mee aan boord en hoeft niet alleen in een hoekje te zitten tot dat ik ergens overstag ga zonder dat zij dan weet wat we doen.
  Nu heeft ze lekker meegedaan en weet wat voor een heerlijke dagen je op het water hebt.
  Dat wilde ik haar tonen omdat ze het niet kent.
  Dank je wel Jan, voor jouw luisterende oor.
  En jouw ideeën mbt onze 4 daagse cursus
  Groetjes
  Muriel

 2. Het was echt een super reisje, en een volgende keer zorg ik dat ik niet moe vertrek, dat maakt al een groot verschil. Wij gaan zeker blijven zeilen want de microbe heeft ons definitief te pakken. Rust en kalmte, PTVU, AB (Achteruit Bakboord),…ik heb zoveel geleerd maar ik denk wel dat het blijft plakken, we konden geen betere leermeester treffen. Heel erg bedankt! Volgend jaar plannen is nu nog te vroeg maar als we vanuit Heerenveen iets doen boeken we wel (minstens) een dagje opfriscursus bij Aura Sailing.
  Groetjes Gaby

 3. Ik wil zeilen leren op een zeiljacht en heb gezocht naar een goede zeilschool met het juiste aanbod. Zo ben ik bij Aura Sailing uitgekomen. Ze antwoordden vrijwel direct en adviseerde mij voor een passende zeilcursus. En in mei gaat het beginnen, ik kan niet wachten.

 4. Hierbij wil ik nog even terugkomen op onze zeil 4daagse. Wat hebben wij een fantastisch weekend gehad. We zijn helemaal besmet met het zeilvirus. Jos heeft de kennis voor het zeilen super goed op ons overgebracht. Mijn complimenten hiervoor! De kinderen werden ook constant bezig gehouden met allerlei opdrachten wat ze als zeer prettig hebben ervaren. Jos is echt een top instructeur waardoor je de hele dag geconcentreerd met het zeilen bezig bent. Wij zijn vol lof en wie weet tot de volgende keer als we voor onze CWO 2 willen gaan. Bedankt voor alles!

  Met vriendelijke groet,
  Luutje

 5. Gisteren heb ik de dagcursus op een zeiljacht gevolgd en dat was geweldig. Samen met twee anderen kregen we les op een luxe jacht en we leerden de basisbeginselen van zeilen en alles wat er bij komt. Ik vind het een aanrader en ga zeker een vervolgcursus volgen. Misschien wel een 3-daagse met slapen aan boord en een mooie tocht over de Friese Meren en het IJsselmeer.

 6. Graag willen mijn man Gijs en ik onze ervaringen van de afgelopen dagen met jullie delen. Mijn verjaardagskado voor mijn man zijn verjaardag is meer dan geslaagd te noemen. Wat een geweldige ervaring is het geworden voor ons allebei!! Dit is zeker niet in de laatste plaats te danken aan de ontzettend prettige en kundige begeleiding van Nick!! SUPER hoe hij zijn kennis en kunde op een bijzonder empathische wijze heeft weten over te brengen. Hij geeft zeer duidelijke uitleg en instructies maar weet ook haarfijn op te merken hoe e.e.a opgepikt wordt. Op een heel prettige manier corrigeert hij en overlegt hoe verder te gaan. Laat de leerling zelf nadenken en uitproberen, zonder ook maar enig moment de veiligheid uit het oog te verliezen!!
  Iedereen vind het een super kado-idee !! Dat je na twee dagen al zoveel hebt geleerd verbaast iedereen.
  Kort en krachtig samengevat; veel geleerd, veel gedaan, veel gezien en zeker veel plezier beleefd. Daarom absoluut voor herhaling vatbaar!!

 7. Aan: ‘Aura Sailing’
  Onderwerp: Dagje Zeilen kajuit donderdag 17 mei

  Hallo Jan,

  Bij deze wil ik even doorgeven dat we een geweldige dag hebben gehad op de Tessa. Het weer was ideaal, alleen had er misschien een Beaufortje méér mogen staan. Maar voor een stelletje leken/beginners was dit ook prima.

  Een hele mooi comfortabel schip, en een enthousiaste schipper!

  We hebben Nardo de oren van zijn hoofd gevraagd over alles wat met het zeilen te maken had. En heeft het ons zo goed mogelijk (met veel geduld) geprobeerd uit te leggen. Een bijzonder aardige vent!!

  Nogmaals onze dank, met vriendelijke groet,
  Andrea & Erik, Sandra & Henk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *