De beste zeilcursus voor volwassenen
This is telephone text +31 (0)6 53 25 60 21
language DutchEnglishFrenchGerman
ssvsvaSDCSSDAC

Zeilcursus bij Aura Sailing

25 jul 2017

Zondag volgde ik een zeilcursus bij Aura Sailing. Ik wist niet dat er zoveel bij kwam kijken. Ik heb veel geleerd. De instructeur zorgde voor een goede afwisseling tussen oefenen en gewoon lekker even zeilen. Hij gaf les op een deskundige en prettige manier. Ik ga volgend jaar zeker nog een keertje terug, want ik het graag goed leren om zelfstandig met een zeiljacht op pad te kunnen gaan.

Zeilcursus bij Aura Sailing

25 jul 2017

Zondag volgde ik een zeilcursus bij Aura Sailing. Ik wist niet dat er zoveel bij kwam kijken. Ik heb veel geleerd. De instructeur zorgde voor een goede afwisseling tussen oefenen en gewoon lekker even zeilen. Hij gaf les op een deskundige en prettige manier. Ik ga volgend jaar zeker nog een keertje terug, want ik het graag goed leren om zelfstandig met een zeiljacht op pad te kunnen gaan.