De beste zeilcursus voor volwassenen
This is telephone text +31 (0)6 53 25 60 21
language DutchEnglishFrenchGerman
ssvsvaSDCSSDAC

Actief

30 mei 2017

Ik houd van een actieve vakantie en deze keer wilde ik serieus met zeilen aan de gang. Daarom boekte ik een zeilcursus van 4 dagen bij Aura Sailing. We waren met z’n drieën aan boord en onze instructeur liet ons volop oefenen. Alles wat we deden en leerden werd bijgehouden op een leskaart. We leerden alles van zeilen en aanleggen en wat er allemaal bij hoorde. Het was hartstikke leerzaam en we hebben een hoop lol gehad. Een aanrader.

Actief

30 mei 2017

Ik houd van een actieve vakantie en deze keer wilde ik serieus met zeilen aan de gang. Daarom boekte ik een zeilcursus van 4 dagen bij Aura Sailing. We waren met z’n drieën aan boord en onze instructeur liet ons volop oefenen. Alles wat we deden en leerden werd bijgehouden op een leskaart. We leerden alles van zeilen en aanleggen en wat er allemaal bij hoorde. Het was hartstikke leerzaam en we hebben een hoop lol gehad. Een aanrader.