De beste zeilcursus voor volwassenen
This is telephone text +31 (0)6 53 25 60 21
language DutchEnglishFrenchGerman
ssvsvaSDCSSDAC

Cursus leren zeilen

Wilt u een nieuwe vaardigheid leren die u niet snel vergeet en waar u plezier met sport combineert? Of heeft u altijd al willen leren zeilen en zoekt u een cursus leren zeilen voor volwassenen? Kies dan voor een cursus zeilen bij Aura Sailing in Friesland!

Leren zeilen voor volwassenen

Een cursus leren zeilen voor volwassenen is geschikt voor iedereen: voor beginners en gevorderden. Bij Aura Sailing bepaalt u samen met de instructeur(s) hoe de les eruit ziet en wat de rol van iedere opvarende is. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en al dan niet eerder beleefde zeilervaringen. Onder meer onderstaande punten zijn van belang bij het kiezen van uw zeilles:

  • Dagcursus of meerdaagse cursus volgen
  • Privé of met een kleine groep bekenden varen
  • Varen op een groot zeiljacht of kleine Valk
  • Met ons jacht of een eigen (huur)boot varen

Leren zeilen bij Aura Sailing

In het Friese Langweer vindt u zeilschool Aura Sailing, wat centraal ligt in het Friese Merengebied. Hierdoor bent u vlakbij het IJsselmeer en de Waddenzee: de ideale plek om te leren zeilen. Binnen onze zeilschool werken wij met een klein team aan instructeurs en ervaren zeilers. Onze zeilinstructeurs beschikken over de juiste kennis en geven in de cursus leren zeilen voor volwassen de begeleiding die u nodig heeft.

Boek een cursus

Wilt u graag een cursus leren zeilen voor volwassenen volgen bij Aura Sailing? Of wilt u meer informatie over onze cursus zeilen voor volwassenen? Meld u dan aan bij Aura Sailing of neem contact op voor meer informatie over onze cursussen. U klikt hier om uw eigen zeilles bij ons te boeken en hier om contact op te nemen. Ook is het mogelijk dat één van onze instructeurs een cursus zeilen voor volwassenen geeft op uw eigen (huur)boot. Neem contact op als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

contacthomepage

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.