CWO dag-privécursus
open kielboot (Valk)

CWO dag-privécursus open kielboot (Valk)

Duur

1 dag

Deelnemers

Eigen groep
max 4 pers.

Prijs

Vanaf €115,- p.p.

Een privé dagcursus op een open zeilboot (Valk). Samen met uw partner, familie, vrienden of collega´s bent u een dag op het water om zeilen te leren. U kunt met maximaal 4 personen (incl. evtl. kinderen) komen en er zijn geen “vreemde” cursisten aan boord. U vaart deze instructietocht in het heerlijke Friese Merengebied. Wij zorgen voor de koffie en thee. Uw lunch neemt u zelf mee of u kiest voor een restaurant.

Wat houdt een “privécursus” in?

Het doel is natuurlijk zeilen leren en daarna zelf op pad gaan. Vaak wilt u dat gaan doen met uw partner of gezin. Of met familie, vrienden, collega’s, etc. Samen zeilles krijgen is dan de beste methode en zo raakt u ook op elkaar ingespeeld. Bij een privé cursus krijgt u samen les en er zijn geen andere deelnemers aan boord. Qua prijs is het ook gunstig want al bij 3 personen is deze voordeliger dan bij drie individuele boekingen. Als maximum houden we 4 deelnemers aan, omdat iedereen de nodige aandacht moet krijgen tijdens het varen.

Programma

Zeilles in een Valk. Wat is er mooier dan zeilen in een open boot in Friesland. Met een Valk komt het echt aan op zeilen en je bent dicht bij de natuur. Misschien is het wel de beste manier om zeilen te leren.

Inschepen om 9:30 aan onze steiger direct voor de zeilschool. In deze dagcursus leggen we de nadruk op  goed en veilig varen. Zeilmanoeuvres. Methodes aanleggen/afvaren. Uw groep leert de belangrijkste vaardigheden. Uitermate geschikt voor beginnende zeilers, maar ook voor gevorderden. Want er wordt altijd op uw niveau leerstof aangeboden. Zelfstandig schipperen, aansturen, manoeuvreren en samenwerken. 17.30 aanleggen wallocatie zeilschool.

Boekingskalender open kielboot dagcursus privé

U kunt door de verschillende maanden bladeren of meerdere maanden inschakelen. Klik twee keer op de datum die u wilt boeken (1x als begindatum en 1x als einddatum). Onderaan de kalender verschijnt uw reservering, vul vervolgens het formulier in. Kortingen voor een derde en vierde persoon zijn alleen van toepassing als het aantal personen juist wordt aangegeven. Uw boekingsaanvraag wordt binnen enkele minuten per mail bevestigd. Na ontvangst controleren wij de boeking en sturen u binnen 24 uur een offerte voor uw boeking. De boeking is bindend als er na 10 dagen een aanbetaling van 25% is voldaan. Mochten hierover vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.