De beste zeilcursus voor volwassenen
This is telephone text +31 (0)6 53 25 60 21
language DutchEnglishFrenchGerman
ssvsvaSDCSSDAC

Dagcursus zeilen volgen

Wilt u tijdens uw vakantie in Friesland een graag leren zeilen, maar heeft u geen tijd voor een volledige cursus? Wilt u een nieuwe vaardigheid leren die u niet snel vergeet en waar u plezier met sport combineert? Dan is een dagcursus zeilen bij Aura Sailling de perfecte uitkomst. Zo leert u de basistechnieken van het zeilen en kunt u genieten van het zeilen zonder dat u hiervoor direct veel tijd voor moet vrij maken.

Inhoud dagcursus zeilen

Onze dagcursus zeilen biedt een complete praktijkdag op een kajuitzeiljacht of een open zeilboot. U leert bij ons de belangrijkste vaardigheden. Deze dagcursussen zijn geschikt voor beginnelingen, maar ook voor gevorderden. Wij passen de lessen altijd aan op uw niveau. Bij een dagcursus leert u zeilvaardigheden, maar besteden we ook aandacht aan lastige manoeuvres en zelfstandig schipperen. Wij leren u effectief en veilig te varen zodat u zonder stress het water op kunt.

Samen met onze instructeur(s) bepaalt u hoe de les eruit ziet en welke rol iedere opvarende heeft. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en al dan niet eerder beleefde zeilervaringen. U kunt kiezen uit de volgende soorten dagcursussen:

  • Dagcursus valk
  • Dagcursus zeiljacht

Zeilboten van Aura Sailing

Zeilschool Aura Sailing is gevestigd in het Friese Langweer waarvan de haven centraal is gelegen in het Friese Merengebied. Hierdoor bent u vlakbij het IJsselmeer en de Waddenzee. Binnen onze zeilschool werken wij met een klein team aan instructeurs die allen ervaren zijn in zeilen en lesgeven aan volwassenen met bijbehorende begeleiding en kennis. Het is bij ons ook mogelijk dat één van onze instructeurs les geeft op uw eigen (huur)boot. Neem contact op als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Boek een dagcursus zeilen

Bent u enthousiast geraakt over het volgen van een dagcursus zeilen in Friesland en wilt u meer weten? Bekijk dan hier het overzicht van tijden en prijzen van onze dagcursus zeilen. Of meld u direct aan bij Aura Sailing: klik hier om uw eigen zeilles bij ons te boeken. Voor vragen over onze verschillende dagcursussen zeilen kunt u uiteraard altijd contact opnemen met Aura Sailing.

contacthomepage

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.