+31(0)513-241555
language NL DE EN

Dagcursussen

Dagcursussen

U neemt individueel deel aan een dagcursus, samen met andere individuele deelnemers. Deze dagcursus kunt u boeken op een Valk of op een kajuitzeiljacht. Aan boord zijn maximaal 3 of 4  cursisten en uiteraard de instructeur. De cursussen starten om 09.30 uur. Omstreeks 16.45 uur zijn we terug in onze thuishaven.

Wat houdt een dagcursussen individueel in?
Een intensieve stoomcursus vanuit Langweer en een complete praktijkdag op een kajuitzeiljacht of een open zeilboot? U leert bij ons de belangrijkste zeilvaardigheden. Onze cursussen zijn geschikt voor beginnelingen, maar ook voor gevorderden. Lessen worden altijd op uw niveau aangeboden. Bij een dagcursus leert u zeilvaardigheden, maar ook lastige manoeuvres en zelfstandig schipperen. Wij leren u effectief en veilig te varen zodat u zonder stress het water op kunt.

Instructie op een eigen boot. Of huurboot.
U kunt er ook voor kiezen om les te krijgen op uw eigen of gehuurde boot. De instructeur komt dan bij u aan boord en u betaalt alleen zijn/haar kosten. Valk vanaf € 150 per dag. Kajuitzeiljacht vanaf € 180 per dag. Exclusief eventuele reiskosten. Voor details en verder afspraken staan wij voor u klaar.

Alleen deelnemen aan een cursus

Jaaroverzicht cursusdata voor individuele deelnemers

Samen een privécursus boeken

Jaaroverzicht cursusdata voor privécursussen