ssvsvaSDCSSDAC

Dagcursus Valk

17 aug 2015

Over een dagcursus op een Valk
Wat is er mooier dan zeilen in een open kielboot in Friesland. Met een Valk komt het echt aan op de juiste zeiltechniek en dat is precies wat onze instructeurs u leren tijdens deze dagcursussen. Sportief en avontuurlijk zijn de woorden die goed bij deze boot passen en daarnaast is een Valk uitermate stabiel. U zult zich veilig voelen in de grote kuip. De lesstof bestaat uit zeilbediening waaronder het hijsen/strijken, reven en zeilstanden. Opkruisen en een punt bezeilen zitten ook in het programma en meestal kunnen we aan het eind van de eerste dag starten met het aanleggen.

Bij dagcursussen varen we in het prachtige gebied Sneekermeer – Langweerder Wielen. U neemt zelf eten en drinken mee. Tussen de middag bij een terras aanleggen kan ook.

Individueel inschrijven dagcursus Valk
Bekijk de vaste datums waarop u individueel kunt inschrijven. Kies de gewenste datum en leg uw boeking vast. Binnen enkele dagen volgt de officiële bevestiging. Op deze vaste dagen zijn er meestal 1 à 2 medecursisten aan boord.

Data en Boeken

Privéboeking aanvragen dagcursus Valk
Samen met partner, familie of vrienden boeken? Vaak is een privéboeking dan interessant. Vanaf 2 personen wordt de prijs gunstiger. U heeft de boot en instructeur voor uzelf. Bepaal uw gewenste dag en vraag of er een Valk vrij is. Totaalprijs voor de boot en instructeur € 205.

Aanvragen