De beste zeilcursus voor volwassenen
This is telephone text +31 (0)6 53 25 60 21
language DutchEnglishFrenchGerman
ssvsvaSDCSSDAC

Dagje zeilen Friesland

Tijdens uw vakantie of zomaar genieten van een dagje varen op het Sneekermeer of op één van de andere grote meren in Zuidwest Friesland? Aura Sailing neemt u graag mee voor een prachtige vaartocht, een heerlijk dagje zeilen leren in Friesland: één van uw mooiste (vakantie)activiteiten. Zelf aan het roer staan en u schipper voelen? Daar is alle ruimte voor.

Een dagje zeilen leren

Bij ons heeft u keuze uit varen met een luxueus zeiljacht of wanneer u op zoek bent naar wat meer avontuur: een open zeilboot (een Valk). Aan boord is ruimte voor maximaal 4 à 5 personen. De instructeur kent de mooiste routes en leert u de beginselen van het zeilen. En laat u graag al het moois zien wat de meren en vaarten van Zuidwest-Friesland te bieden hebben. Wilt u gezellig lunchen in de boot of aan de waterkant op een van de prachtig gelegen terrassen aan het water? Dan is daar natuurlijk de mogelijkheid voor.

Zeilen bij Aura Sailing

Een dagje zeilen leren wordt verzorgd door Aura Sailing, gevestigd in het Friese Langweer. De haven is centraal gelegen in het Friese Merengebied. Binnen Zeilschool Aura Sailing werken wij met een team van instructeurs die allen ervaren zijn in zeilen en lesgeven aan volwassenen. U kunt bij ons zeilen met de volgende boten:

Valk: deze boot heeft een ruime kuip, goede zeileigenschappen, weinig diepgang en een gemakkelijk strijkbare mast met gasveer. Een impressie van de mogelijke route is als volgt: de route gaat over de Langweerder Wielen en dan meestal richting het Sneekermeer. Het is het mooiste vaargebied in Zuidwest Friesland. U passeert grote en kleine meren, maar we kunnen ook door de smalste slootjes en onder de bruggen door. In het vaargebied zijn vele aanlegsteigers en u vindt er een aantal restaurants met terrassen, direct aan het water. Uw instructeur zorgt er voor dat uw tocht goed en veilig verloopt. Meer lezen over de avontuurlijke Valk?

Zeiljacht: met een luxueus zeiljacht van ruim 10 meter maakt u een onvergetelijke tocht. Binnen in de salon is een keuken en u kunt er gemakkelijk met 5 personen zitten. Natuurlijk is er een toilet aan boord. De zeilroute voert ons naar de mooiste Friese Meren. Vaak wordt gekozen voor het Sneekermeer en de Goïngarijpster Poelen. Daar zijn de leukste plekjes als u even aan de vele steigers wilt aanleggen of bij één van de mooie terrassen aan het water. Meer lezen over een dagje zeilen met onze zeiljachten?

Boek een Dagje Zeilen Leren

Bent u enthousiast geraakt en wilt u ook graag een Dagje Zeilen in Friesland? Wilt u direct een dagje zeilen aanvragen bij Aura Sailing, klik dan hier om uw eigen Dagje Zeilen bij ons aan te vragen. Voor informatie over onze andere arrangementen en cursussen kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met Aura Sailing. Op de website van Aura Sailing vindt u alle informatie over onze mogelijkheden. Ga naar de homepage en lees verder.

contacthomepage

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.