ssvsvaSDCSSDAC

IJsselmeer

31 jul 2015

Over een vierdaagse cursus op het IJsselmeer
Het IJsselmeer heeft een grote aantrekkingskracht. Er zijn talloze havens waar duizenden zeiljachten liggen te wachten om het ruime sop te kiezen. Eenmaal op het IJsselmeer is de drukte voorbij, want het is en blijft ons grootste binnenmeer. Voor iedereen is er plaats en moeiteloos kunt u hier uw eigen koers varen. Tijdens onze vierdaagse cursus steken we enkele malen het IJsselmeer over naar plaatsen zoals Enkhuizen en Medemblik. Soms komen we ook in Hoorn of Urk. U krijgt te maken met het zeilen op “groot” water. Er wordt gevaren met een 10-meter zeiljacht dat van alle gemakken is voorzien. U verblijft en overnacht aan boord.

Individueel inschrijven 4-daagse cursus
Bekijk de vooraf vastgestelde data waarop u individueel kunt inschrijven. Kies de gewenste periode en leg uw boeking vast. Binnen enkele dagen volgt een officiële bevestiging. U slaapt op de boot. Standaard zijn er 2 hutten met een dubbel bed. Tijdens deze cursus zijn er meestal 1 à 2 medecursisten aan boord.

Data en Boeken

Privéboeking aanvragen 4-daagse cursus
Deze cursus wordt vaak privé geboekt om samen les te krijgen met partner, familie of vrienden. Behalve de instructeur zijn er geen “vreemden” aan boord. U slaapt aan boord. Standaard zijn er 2 hutten met een dubbel bed. U bent niet gebonden aan vooraf vastgestelde data. Totaalprijs voor de boot en instructeur € 990.

Aanvragen