ssvsvaSDCSSDAC

Waddenzee

27 jul 2015

Over een weekcursus op de Waddenzee
Tijdens een weekcursus op de Waddenzee maakt u kennis met de mystiek van het Wadvaren. Op de Waddenzee regeren de getijden. U leert en ervaart wat het is om hier te zeilen en hoe belangrijk een goede tochtplanning is. Meestal wordt samen met u de avond tevoren de tocht van de volgende dag “uitgedacht”. Wanneer kunnen we over het wantij? Waar hebben we stroom mee? Hoever is het en hoe lang doen we er over? Welke uitwijk mogelijkheden hebben we als het plan niet helemaal lukt?

Deze tocht is geschikt voor beginnelingen en gevorderde zeilers. Vanwege de vele ondieptes wordt er gevaren met een jacht met weinig diepgang. Aan boord is veel luxe zodat u een prettig verblijf heeft. Overnachten doet u ook aan boord. De instructeur maakt graag gebruik van reeds aanwezige kennis en zorgt ervoor dat de aangeboden lesstof voor iedereen past. Ons doel is niet alleen om u zoveel mogelijk te leren in zo’n week, maar ook om u een geweldig leuke en actieve vakantie te laten hebben. En daar doen we ons uiterste best voor.

Individueel inschrijven weekcursus
Bekijk de vooraf vastgestelde data waarop u individueel kunt inschrijven. Kies de gewenste periode en leg uw boeking vast. Binnen enkele dagen volgt een officiële bevestiging. U slaapt op de boot. Standaard zijn er 2 hutten met een dubbel bed. Tijdens deze cursus zijn er meestal 1 à 2 medecursisten aan boord.

Data en Boeken

Privéboeking aanvragen weekcursus
Deze cursus wordt vaak privé geboekt om samen les te krijgen met partner, familie of vrienden. Behalve de instructeur zijn er geen “vreemden” aan boord. U slaapt op de boot. Standaard zijn er 2 hutten met een dubbel bed. U bent niet gebonden aan vooraf vastgestelde data. Totaalprijs voor boot en instructeur € 1.590.

Aanvragen