ssvsvaSDCSSDAC

Opfriscursus

30 jul 2015

Over de opfriscursussen op een zeiljacht
Naast de gewone cursussen op een kajuitzeiljacht bieden we twee dagcursussen aan voor opfrissing van uw kennis en vaardigheden. Meestal hebben de deelnemers in het verleden gezeild, maar voor hun gevoel is die kennis wat weggezakt. De zekerheid om zelf te schipperen is er niet meer. Deze cursussen brengen u weer up-to-date. De twee dagen zijn los van elkaar te boeken. Welke dag of dagen u boekt, hangt af van uw zeilverleden.

Onderaan deze pagina kunt u zelf zien op welke vaste data de cursussen worden gegeven. Het is echter ook mogelijk om één of twee opfrisdagen privé te boeken op een door u gewenste datum (op basis van beschikbaarheid). Samen met uw partner, familie of vrienden heeft u dan het zeiljacht en de instructeur geheel tot uw beschikking. Er zijn geen andere cursisten aan boord. Totaalprijs voor één dag bedraagt € 295 inclusief boot en instructie.

Aanvragen

 

Individueel inschrijven opfrisdag BASIS
Bekijk de vaste datums waarop u individueel
kunt inschrijven. Kies de datum en leg uw
boeking vast. Binnen enkele dagen volgt
de officiële bevestiging. Op deze opfrisdagen
zijn er meestal 1 à 2 medecursisten aan boord.

Data en Boeken

 

Individueel inschrijven GEVORDERDEN
Voor deelname aan de tweede dag wordt uitgegaan van een iets meer zeilervaring en tijdens de dag zetten we die ervaring om in meer vaardigheid en de typisch Mediterrane methodes worden geoefend. Is ook te boeken als vervolg op de basisdag.

Data en Boeken