De beste zeilcursus voor volwassenen
This is telephone text +31 (0)6 53 25 60 21
language DutchEnglishFrenchGerman
ssvsvaSDCSSDAC

Privé zeilles in Friesland

Zoekt u naar nieuwe mogelijkheden om uw verblijf in Friesland nog leuker te maken? Bent u liever op dan aan het water te vinden en wilt u inspanning en ontspanning combineren? Volg dan een privé zeilles in Friesland bij Aura Sailing.

Een privé zeilles op maat

Aura Sailing geeft u zeilles op maat, waar en wanneer u dat wilt. U bepaalt zelf of in samenspraak met onze instructeur(s) hoe uw privé zeilles er uitziet. Zo zijn de volgende punten van belang bij het samenstellen van uw privé zeilles:

  • Dagcursus of meerdaagse cursus;
  • Groot zeiljacht of kleine Valk en;
  • Met ons jacht of uw eigen (huur)boot.

Over Aura Sailing

Aura Sailing is een zeilschool die is gevestigd in het Friese Langweer. Langweer is centraal gelegen in het Friese Merengebied en daarmee dichtbij IJsselmeer en de Waddenzee. Binnen onze school zijn gediplomeerde instructeurs actief die allen veel ervaring hebben in het geven van privé zeilles aan volwassenen. U kunt zeilles volgen op een van de volgende boten:

  • Kajuitzeiljacht;
  • Diverse andere zeiljachten en
  • Valken.

Ook is het mogelijk dat één van onze instructeurs les geeft op uw eigen (huur)boot.

Direct privé zeilles boeken

Bent u enthousiast geraakt over het volgen van privé zeilles in Friesland? Volg dan uw lessen bij zeilschool Aura Sailing. U klikt hier om uw eigen privé zeilles te boeken bij onze zeilschool. Wilt u meer informatie ontvangen over Aura Sailing of onze verschillende zeillessen en cursussen? Neem dan contact met ons op.

contacthomepage

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.