De beste zeilcursus voor volwassenen
This is telephone text +31 (0)6 53 25 60 21
language DutchEnglishFrenchGerman
ssvsvaSDCSSDAC

Turkije Griekenland

31 jul 2015

Zeilvakantie in Turkije of Griekenland. Doe eerst een opfriscursus bij Aura Sailing
Als zeilschool leren wij u zeilen. Meestal heeft u daarbij een doel voor ogen, bijvoorbeeld een mooie zeilvakantie in Griekenland of Turkije. Maar bij welke organisatie moet u zijn voor een betrouwbare boeking en een goede kwaliteit? Daarom hebben wij een samenwerkingsverband met twee bedrijven. Wij kennen deze organisaties en de mensen die er werkzaam zijn. Desgewenst kunnen wij bemiddelen bij uw boeking.

Ter voorbereiding op zo’n Turkse of Griekse zeilvakantie, bieden wij ter voorbereiding in Nederland twee dagcursussen aan. Deze cursusdagen zijn los van elkaar te boeken. Heeft u al wel enige ervaring maar wilt u uw basisvaardigheid weer op niveau brengen, dan is de basisdag een goede keuze. Voor deelname aan de tweede dag wordt uitgegaan van een iets meer zeilervaring en tijdens die dag zetten we die ervaring om in meer vaardigheid en de typisch Mediterrane methodes worden uitgebreid geoefend.

Turkije (Göcek)
B & B Yachting – Onvergetelijke zeilvakanties
Op slechts 20 minuten vanaf de luchthaven van Dalaman ligt het plaatsje Göcek, de basis van B&B Yachting. Vanuit Göcek zeil je direct een uniek gebied in met vele eilandjes en baaien. De prachtige natuur, het mooie weer van mei t/m oktober, de wind die je zelden in de steek laat, het lekkere eten en de eerlijke gastvrijheid zijn slechts enkele ingrediënten die bijdragen aan een onvergetelijke zeilvakantie. De organisatie bestaat sinds 2008 en wordt nu geleid door Yvonne en Wiebe. Hij was voorheen als instructeur actief bij Aura Sailing.

Griekenland (Corfu)
Flexholidays – Zeilvakanties op maat
Ruim 8 jaar organiseert Paul Jongeneel zeilvakanties op het mooie groene eiland Corfu. Zijn reisorganisatie Flexholidays kan goed op uw wensen inspelen. U kunt kiezen uit varen in een flottielje of zelf een boot huren. Walaccommodatie huren en combineren met een week zeilen kan ook. Het weer is er rustig en stabiel. Klanten van Flexholidays waarderen het bedrijf uitstekend. Dat blijkt wel uit de positieve recensies over fantastische zeilvakanties.