+31(0)513-241555
language NL DE EN

Valk privé cursus

31 jul 2015

Privé dagcursus op een Valk
Deze dagcursus is uitermate geschikt om eens te ervaren hoe het is op een groot zeiljacht. Misschien heeft u al eens gezeild en wilt u dat op termijn meer gaan doen. Naar andere vaargebieden terwijl u uw “huis” bij u heeft. In de toekomst een zeiljacht kunnen huren? Of kopen?

Tijdens de dagcursus zeiljacht leggen we de nadruk op goed en veilig varen. U leert omgaan met de grootte van de boot en de bediening van zeilen en motor. Het zeilen zelf krijgt veel aandacht, maar ook lastige manoeuvres op de motor. In smalle havens, bij sluizen en bruggen spant het er om. Hiervoor oefenen we met u en ’s middags maken we een begin met het zelfstandig aanleggen.

Bij dagcursussen varen we in het prachtige gebied Sneekermeer – Langweerder Wielen. Voor koffie/thee zorgen wij en u neemt zelf uw eten en drinken mee. U kunt er ook voor kiezen om tussen de middag bij een terras aan te leggen.

Privé cursus op een zeiljacht
Deze cursussen zijn uitermate geschikt om te leren varen met een groot zeiljacht. Geschikt voor starters en diegenen die al iets verder zijn. Misschien heeft u al eens gezeild en wilt u dat op termijn meer gaan doen. Naar andere vaargebieden terwijl u uw “huis” bij u heeft. In de toekomst een zeiljacht kunnen huren? Of kopen?

* Dagcursus zeiljacht
Tijdens de dagcursus zeiljacht leggen we de nadruk op goed en veilig varen. U leert omgaan met de grootte van de boot en de bediening van zeilen en motor. Het zeilen zelf krijgt veel aandacht, maar ook manoeuvreren op de motor. In smalle havens, bij sluizen en bruggen spant het er om. Hiervoor oefenen we met u en ’s middags maken we een begin met het zelfstandig aanleggen.

Bij dagcursussen varen we in het prachtige gebied Sneekermeer – Langweerder Wielen. Voor koffie/thee zorgen wij en u neemt zelf uw eten en drinken mee. U kunt er ook voor kiezen om tussen de middag bij een terras aan te leggen.

Individueel inschrijven dagcursus zeiljacht
Bekijk de vooraf vastgestelde datums voor individuele inschrijving. Kies de datum en leg uw boeking vast. Binnen enkele dagen volgt de officiële bevestiging. Op deze dagen zijn er meestal 1 à 2 medecursisten aan boord en uiteraard een CWO-instructeur.

Data en Boeken

Privéboeking aanvragen dagcursus zeiljacht
Samen met partner, familie of vrienden boeken? Een privéboeking is dan interessant, want vanaf 2 personen is de prijs gunstig. U heeft boot en instructeur voor uzelf en bent niet gebonden aan vooraf vastgestelde data. Totaalprijs voor boot en instructeur € 295.

Aanvragen

Over een zeilvakantie door Friesland en over het IJsselmeer
De Friese Meren en het IJsselmeer vormen het vaargebied voor deze 5-daagse zeilvakantie. Met een comfortabel zeiljacht vaart u mooie routes en bezoekt u enkele stadjes rond het IJsselmeer. Het vergt kennis en vaardigheid om zo’n tocht goed en veilig te kunnen doen en daarvoor heeft u tijdens deze zeilvakantie een ervaren schipper aan boord.

De route van deze tocht is meestal via de Friese Meren naar Workum. Daar gaan we het IJsselmeer op, meestal met enkele oversteken naar Noord-Holland. Havens zoals Medemblik, Enkhuizen en Hindeloopen. De laatste dag komen we via Lemmer of Stavoren weer terug in Friesland.

Privéboeking voor uw gezelschap aanvragen
U kunt deze zeilvakanties exclusief voor uw gezelschap boeken. Er zijn dan behalve de schipper geen anderen aan boord. Voor deze 5-daagse zeilvakantie is de totaalprijs voor boot en schipper vanaf € 1.415. Niet inbegrepen circa € 25,00 p.p.p.d. zijnde boordkosten onderweg zoals havengeld, brug- en sluisgeld, eten en drinken. Bepaal uw gewenste periode en vraag ons of er een boot vrij is voor deze privé zeilvakantie.

Aanvragen


Individueel als alleenstaande boeken een 5-daagse midweek boeken

Gedurende het seizoen wordt deze zeilvakantie ook individueel aangeboden. U bent dan met meerdere deelnemers aan boord. Kosten vanaf  € 715 per persoon exclusief de boordkosten.

Data en Boeken