De beste zeilcursus voor volwassenen
This is telephone text +31 (0)6 53 25 60 21
language DutchEnglishFrenchGerman
ssvsvaSDCSSDAC

Varen met een Valk in Friesland

Een Valk is een zeilboot waarmee u in een klein en intiem gezelschap de wateren van Friesland en omgeving kunt ontdekken. U kunt met uw eigen (huur)valk samen met een van onze instructeurs zeillessen volgen of met een van onze Valk zeilboten zeilles volgen bij onze ervaren instructeurs.

Over Aura Sailing Friesland

Aura Sailing is gevestigd in het Friese Langweer en al enkele jaren actief als zeilschool en verhuurder van zeilboten. Langweer is centraal gelegen in het Friese Merengebied en daardoor relatief dichtbij het IJsselmeer en de Waddenzee, beiden ideaal voor zeilles. Binnen onze school is een team instructeurs actief die allen een ruime ervaring hebben opgedaan in het geven van zeilles aan volwassenen.

Zeilen met een Valk

U kunt met zo’n 3 à 4 personen in de kuip van de Valk plaatsnemen tijdens een tocht. Dit intieme aantal staat garant voor een goede samenwerking tijdens de les. Ook kan er aangelegd worden bij één van de restaurants aan het water, bijvoorbeeld in Goingarijp of op het Starteiland. De verdere dagplanning bespreekt u met onze instructeur(s). Bekijk ook onze mogelijkheden om tot 5 personen op een zeiljacht het water op te gaan.

Contact opnemen

Bent u enthousiast geraakt over (leren) zeilen op een Valk in Friesland? Neem contact met ons op om een zeilles te boeken op een van onze Valk zeilboten. Wilt u zeilles krijgen van een van onze instructeurs op uw eigen Valk of andere (huur)boot? Geef dat aan bij het plaatsen van uw boeking.

contacthomepage

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.