De beste zeilcursus voor volwassenen
This is telephone text +31 (0)6 53 25 60 21
language DutchEnglishFrenchGerman
ssvsvaSDCSSDAC

Zeilcursus Friesland voor Volwassenen

Bent u op zoek naar een zeilcursus voor volwassenen in Friesland? In Zuidwest Friesland varen of op het IJsselmeer en de Waddenzee? Met een zeilcursus bij Aura Sailing kiest u voor een sportieve en leuke manier om dit te bereiken. Heeft u altijd al een zeilcursus willen volgen? Om daarna zelf in staat te zijn om zo’n boot te schipperen? Schrijf u dan in bij Aura Sailing voor een zeilcursus in Friesland voor volwassenen! Hier leert u in korte tijd de vaardigheden van het zeilen en tegelijkertijd combineert u sport en plezier.

Zeilcursus Friesland op maat

De zeilcursussen van Aura Sailing zijn specifiek voor volwassenen en voor iedereen geschikt. De leeftijden van deelnemers variëren enorm, tussen 18 en 70 jaar. Onze zeilschool in Friesland biedt ook zeilcursussen op maat: de instructeur biedt lesstof aan die past bij uw doelen en startniveau. Elke rol van opvarenden krijgt aandacht en in het lesprogramma komt de samenwerking van de complete bemanning in de spotlights. In deze zeilcursus Friesland voor volwassenen wordt rekening gehouden met uw wensen en al dan niet eerder beleefde zeilervaringen. Indien u een cursus zeilen voor volwassenen boekt, kunt u kiezen uit het volgende:

  • Een dagcursus op de Friese Meren of een meerdaagse instructie tocht op IJsselmeer/Waddenzee
  • Als individuele deelnemer, samen met andere cursisten of een privécursus met eigen gezelschap
  • Varen op een groot zeiljacht of open Valk
  • Met onze lesboten of op uw eigen (huur)boot


imga

Over onze zeilschool Friesland voor volwassenen

Onze zeilschool Aura Sailing is gevestigd in het Friese Langweer, wat midden in het Friese Merengebied ligt en een prachtige haven heeft. De perfecte plek om te leren zeilen. Vanuit deze locatie bent u snel op het IJsselmeer en de Waddenzee. Binnen onze zeilschool in Friesland werken wij met een team van gediplomeerde instructeurs met veel ervaring in het geven van een zeilcursus voor volwassenen. Zij kunnen u de juiste begeleiding bieden. Direct naast onze zeilschool Friesland voor volwassenen kunt u open zeilboten en zeiljachten huren. Starten met een korte zeilcursus en daarna zelf varen kan dus gemakkelijk worden verwezenlijkt.

Soms wordt een instructieboot tevoren overgevaren naar een andere locatie. Dat wordt meestal ontspannen gedaan door één van onze instructeurs voor de zeilcursus Friesland voor volwassenen. Neem contact op als u interesse heeft voor één van onze cursussen voor volwassenen.

boat

Boek een zeilcursus

Wilt u een zeilcursus in Friesland voor volwassenen. Meld u nu aan voor één van onze zeilcursussen bij onze zeilschool Friesland voor volwassenen! Heeft u vragen . . . neem gerust contact met ons op.

contacthomepage

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.