De beste zeilcursus voor volwassenen
This is telephone text +31 (0)6 53 25 60 21
language DutchEnglishFrenchGerman
ssvsvaSDCSSDAC

Volg een zeilcursus in Friesland

Bent u op zoek naar een sportieve en leuke invulling en wilt u zeilen leren in Friesland? Volg een zeilcursus in Friesland bij Aura Sailing! Hier leert u in korte tijd de vaardigheden van het zeilen en kunt u sport combineren met plezier.

Zeilcursus Friesland op maat

Iedere zeilcursus van Aura Sailing is voor u geschikt. Onze zeilschool Friesland biedt namelijk zeilcursussen op maat: afhankelijk van uw doelen bepaalt de instructeur hoe uw les er uitziet. Welke onderdelen van het zeilen zijn voor u belangrijk en hoe past uw rol in het teamwork van de gehele bemanning? In onze zeilcursussen in Friesland wordt rekening gehouden met uw wensen en al dan niet eerder beleefde zeilervaringen. Het is een zeilcursus op maat en de stof is op u afgestemd. Bij onze zeilschool kunt u verschillende zeilcursussen volgen. Hoe langer de cursus duurt, des te beter leert u zeilen. Wij adviseren u op maat welke zeilcursus voor u het beste is om te volgen:

  • Dagcursus op de Friese Meren of meerdaagse cursus op het IJsselmeer
  • Individueel (solo) met anderen of privé met een kleine groep bekenden varen
  • Varen op een luxueus zeiljacht of  de kleinere Valk
  • Op onze schepen of een instructeur op uw eigen (huur)boot

Over onze zeilschool in Friesland

Onze zeilschool Aura Sailing bevindt zich in Friesland, in het pittoreske Langweer. Een zeilcursus start meestal vanuit onze haven, midden in het Friese Merengebied. Het Sneekermeer en de Fluessen zijn vlakbij, maar dat geldt ook voor het IJsselmeer en het westelijk Wad: een prachtige plaats om zeilen te leren. Binnen onze zeilschool in Friesland vormen we een professioneel team van schippers en instructeurs. Allemaal bedreven in het zeilles geven aan volwassenen. Zij bieden u de juiste manieren aan om snel en efficiënt zeilen te leren. In onze zeilschool in Friesland beschikken we over de nodige kennis om een kwalitatief hoogwaardige cursus te geven.

Boek een zeilcursus

Bent u enthousiast geraakt over het volgen van een zeilcursus in Friesland bij Aura Sailing? Kijk eens verder op onze site en schrijf u in voor één van onze cursussen! Indien u vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

contacthomepage

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.