+31(0)513-241555
language NL DE EN

Dagcursus Valk groeps 1

17 aug 2015

Over een dagcursus op een Valk
Wat is er leuker dan zeilen in een open kielboot in Friesland. Met een Valk komt het echt aan op de juiste zeiltechniek en dat is precies wat je leert van onze instructeurs. Sportief en avontuurlijk zijn de woorden die goed bij deze boot passen en daarnaast is een Valk uitermate stabiel. Je voelt je veilig in de grote kuip. Tijdens de cursus leer je de zeilbediening zoals het hijsen/strijken, reven van het zeil en de zeilstanden. Maar ook opkruisen en een punt bezeilen en met een beetje doorzettingsvermogen kunnen we aan het eind van de eerste dag al starten met het aanleggen van de boot.

Ook nu varen we in het prachtige gebied Sneekermeer – Langweerder Wielen. Je neemt zelf eten en drinken mee maar we kunnen natuurlijk ook tussen de middag bij een terras aanleggen.

Individueel inschrijven dagcursus Valk
Bekijk de vooraf vastgestelde data waarop u individueel kunt inschrijven. Kies de datum en leg je boeking vast en je ontvangt de officiële bevestiging via de mail. Je leert van elkaar! Samen met 1 of 2 medecursisten en uiteraard een CWO-instructeur een garantie voor een leuke en leerzame zeildag. Vanaf 120 p.p.

Data en Boeken

Privéboeking aanvragen dagcursus Valk
Samen met partner, familie of vrienden boeken? Een privéboeking is dan interessant, want vanaf 2 personen is de prijs gunstig. U heeft boot en instructeur voor uzelf en bent niet gebonden aan vooraf vastgestelde data. Totaalprijs voor boot en instructeur vanaf € 245.

Aanvragen