ssvsvaSDCSSDAC

Dagcursus Zeiljacht

27 jul 2015

Over een dagcursus op een zeiljacht
Deze dagcursus is uitermate geschikt om eens te ervaren hoe het is op een groot zeiljacht. Misschien heeft u al eens gezeild en wilt u dat op termijn meer gaan doen. Naar andere vaargebieden terwijl u uw “huis” bij u heeft. In de toekomst een zeiljacht kunnen huren? Of kopen?

Tijdens de dagcursus zeiljacht leggen we de nadruk op goed en veilig varen. U leert omgaan met de grootte van de boot en de bediening van zeilen en motor. Het zeilen zelf krijgt veel aandacht, maar ook lastige manoeuvres op de motor. In smalle havens, bij sluizen en bruggen spant het er om. Hiervoor oefenen we met u en ’s middags maken we een begin met het zelfstandig aanleggen.

Bij dagcursussen varen we in het prachtige gebied Sneekermeer – Langweerder Wielen. Voor koffie/thee zorgen wij en u neemt zelf uw eten en drinken mee. U kunt er ook voor kiezen om tussen de middag bij een terras aan te leggen.

Individueel inschrijven dagcursus zeiljacht
Bekijk de vaste datums waarop u individueel kunt inschrijven. Kies de gewenste datum en leg uw boeking vast. Binnen enkele dagen volgt de officiële bevestiging. Op deze vaste dagen zijn er meestal 1 à 2 medecursisten aan boord.

Data en Boeken

Privéboeking aanvragen dagcursus zeiljacht
Samen met partner, familie of vrienden boeken? Vaak is een privéboeking dan interessant. Vanaf 2 personen wordt de prijs gunstiger. U heeft de boot en instructeur voor uzelf. Bepaal uw gewenste dag en vraag of er een jacht vrij is. Totaalprijs voor boot en instructeur € 280.

Aanvragen