De beste zeilcursus voor volwassenen
This is telephone text +31 (0)6 53 25 60 21
language DutchEnglishFrenchGerman
ssvsvaSDCSSDAC

Zeilles in Friesland

Wilt u uw vakantie in de provincie Friesland een andere invulling geven dan dat u dat normaal gesproken doet? Wilt u een nieuwe vaardigheid leren die u niet snel vergeet en waar u plezier met sport combineert? Kies dan voor een zeilles in Friesland bij Aura Sailing!

Een zeilles op uw lijf geschreven

Iedere zeilles van Aura Sailing in Friesland en omgeving is op uw lijf geschreven. Samen met onze instructeur(s) bepaalt u hoe de les er uitziet en wat de rol van iedere opvarende is. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en al dan niet eerder beleefde zeilervaringen. Onder meer deze punten zijn van belang bij het kiezen van uw zeilles:

  • Dagcursus of meerdaagse cursus volgen;
  • Privé of met een kleine groep bekenden varen;
  • Varen op een groot zeiljacht of kleine Valk en;
  • Met ons jacht of een eigen (huur)boot.

Over Aura Sailing

Zeilschool Aura Sailing is gevestigd in het Friese Langweer. De plaats Langweer met bijbehorende haven is centraal gelegen in het Friese Merengebied. Door deze locatie bent u vlakbij IJsselmeer en de Waddenzee. Binnen onze school werken wij met een team van gediplomeerde instructeurs die allen ervaren zijn in zeilen, lesgeven aan volwassenen met bijbehorende begeleiding. U kunt zeilles krijgen in de volgende boten:

  • Kajuitzeiljacht;
  • Diverse andere zeiljachten en
  • Valken.

Direct zeilles boeken

Bent u enthousiast geraakt over het volgen van een op uw lijf geschreven zeilles in Friesland? Meld u dan aan bij Aura Sailing! U klikt hier om uw eigen zeilles bij ons te boeken en hier om contact op te nemen. Ook is het mogelijk dat één van onze instructeurs les geeft op uw eigen (huur)boot. Neem contact op als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

contacthomepage

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.