De beste zeilcursus voor volwassenen
This is telephone text +31 (0)6 53 25 60 21
language DutchEnglishFrenchGerman
ssvsvaSDCSSDAC

Zeilschool voor volwassenen

Wilt u uw vakantie in de provincie Friesland een andere invulling geven dan dat u dat normaal gesproken doet? Wilt u een nieuwe vaardigheid leren die u niet snel vergeet en waar u plezier met sport combineert? Kies dan voor Aura Sailing, de zeilschool voor volwassenen.

Is zeilen op uw lijf geschreven?

Is zeilen op uw lijf geschreven? Dan is de zeilschool voor volwassenen, Aura Sailing in Friesland wat voor u! Samen met onze instructeur(s) bepaalt u hoe de les eruit ziet en wat de rol van iedere opvarende is. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en al dan niet eerder beleefde zeilervaringen. Onder meer deze punten zijn van belang bij het kiezen van uw zeilles:

  • Varen op een groot zeiljacht of open Valk;
  • Met onze jachten of een eigen (huur)boot;
  • Dagcursus of meerdaagse cursus volgen;
  • Individueel of privé met eigen gezelschap varen.

Over ons

Zeilschool Aura Sailing is gevestigd in het Friese Langweer. De plaats Langweer met bijbehorende haven is centraal gelegen in het Friese Merengebied. Door deze locatie bent u vlakbij het IJsselmeer en de Waddenzee. Binnen onze zeilschool werken wij met een team van gediplomeerde instructeurs, allemaal ervaren zeilers en deskundig in het lesgeven aan volwassenen. Zij begeleiden u passend in het leren zeilen. Ook is het mogelijk dat één van onze instructeurs les geeft op uw eigen (huur)boot. Neem contact op als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Direct boeken

Bent u enthousiast geraakt over het volgen van zeilles op onze zeilschool voor volwassenen in Friesland? Meld u dan aan bij Aura Sailing! U klikt hier om uw eigen zeilles te boeken en hier om contact op te nemen.

contacthomepage

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.