ssvsvaSDCSSDAC

Friesland IJsselmeer

31 jul 2015

Over een zeilvakantie door Friesland en over het IJsselmeer
De Friese Meren en het IJsselmeer vormen het vaargebied voor deze 5-daagse zeilvakantie. Met een comfortabel zeiljacht vaart u mooie routes en bezoekt u enkele stadjes rond het IJsselmeer. Het vergt kennis en vaardigheid om zo’n tocht goed en veilig te kunnen doen en daarvoor heeft u tijdens deze zeilvakantie een ervaren schipper aan boord.

De route van deze tocht is meestal via de Friese Meren naar Workum. Daar gaan we het IJsselmeer op, meestal met enkele oversteken naar Noord-Holland. Havens zoals Medemblik, Enkhuizen en Hindeloopen. De laatste dag komen we via Lemmer of Stavoren weer terug in Friesland.

Privéboeking voor uw gezelschap aanvragen
U kunt deze zeilvakanties exclusief voor uw gezelschap boeken. Er zijn dan behalve de schipper geen anderen aan boord. Voor deze 5-daagse zeilvakantie is de totaalprijs voor boot en schipper € 990. Niet inbegrepen circa € 20,00 p.p.p.d. zijnde boordkosten onderweg zoals havengeld, brug- en sluisgeld, eten en drinken. Bepaal uw gewenste periode en vraag ons of er een boot vrij is voor deze privé zeilvakantie.

Aanvragen


Individueel als alleenstaande boeken een 5-daagse midweek boeken

Gedurende het seizoen wordt deze zeilvakantie ook individueel aangeboden. U bent dan met meerdere deelnemers aan boord. Kosten € 495 per persoon exclusief de boordkosten.

Data en Boeken