ssvsvaSDCSSDAC

IJsselmeer Waddenzee

31 jul 2015

Over een week zeilvakantie op het IJsselmeer en de Waddenzee
Het IJsselmeer en de Waddenzee zijn uitstekend geschikt voor een prachtige zeilvakantie met een comfortabel zeiljacht. Zwerven van plaats naar plaats, mooie overtochten, overnachten in de natuur of misschien droogvallen op het Wad. Een onvergetelijke belevenis in ons eigen, waterrijke Nederland. Het vergt kennis en vaardigheid om zo’n tocht goed en veilig te kunnen doen en daarvoor heeft u tijdens deze zeilvakantie een ervaren schipper aan boord.

Uw vakantie start om 09.30 uur vanuit onze thuishaven en meestal gaat het daarna via enkele prachtige meren naar Workum, Stavoren of Makkum. Eerst het IJsselmeer op voor mooie zeiltrajecten en het bezoeken aan oude Zuiderzeestadjes. Of toch maar direct naar de Waddenzee met de geulen, stromingen en getijden. De eilanden Vlieland, Terschelling of misschien Ameland bezoeken. Er zijn keuzes genoeg. Die maakt u samen met de schipper. Na een week keert u terug in de thuishaven Langweer.

Privéboeking van een week voor uw gezelschap aanvragen
U kunt deze zeilvakantie exclusief voor uw gezelschap boeken. Er zijn dan behalve de schipper geen anderen aan boord. U betaalt totaal € 1.450 voor de boot en schipper. Niet inbegrepen circa € 20,00 p.p.p.d. zijnde boordkosten onderweg zoals havengeld, brug- en sluisgeld, eten en drinken. Bepaal uw gewenste periode en vraag ons of er een boot vrij is voor deze zeilvakantie.

Aanvragen


Individueel als alleenstaande een zeilvakantie van een week boeken

Gedurende het seizoen wordt deze zeilvakantie ook individueel aangeboden. U bent dan met meerdere deelnemers aan boord. Kosten € 750 per persoon exclusief de boordkosten.

Data en Boeken