CWO dag-privécursus
open kielboot (Valk)

Duur

1 dag

Deelnemers

max 3 pers.

CWO

Kielboot 1,2,3,4

Prijs

vanaf €290,- /boot + instructeur

Een privé dagcursus op een open zeilboot (Valk). Samen met uw partner, familie, vrienden of collega´s bent u een dag op het water om zeilen te leren. U kunt met maximaal 3 volwassenen (kinderen in overleg) komen en er zijn geen “vreemde” cursisten aan boord. U vaart een mooie instructietocht in het heerlijke Friese Merengebied. Wij zorgen voor de koffie en thee. Uw lunch neemt u zelf mee of u kiest voor een restaurant.

Wat houdt een „privécursus“ in?

Het doel is natuurlijk zeilen leren en daarna zelf op pad gaan. Vaak wilt u dat gaan doen met uw partner of gezin. Of met familie, vrienden, collega’s, etc. Samen zeilles krijgen is dan de beste methode en zo raakt u ook op elkaar ingespeeld. Bij een privé cursus krijgt u samen les en er zijn geen andere deelnemers aan boord. Qua prijs is het ook gunstig want bij 3 personen is deze voordeliger dan bij drie individuele boekingen. Als maximum houde


Vaargebied:
Voor de 1-daagse cursussen varen we bij wijze van spreken in onze „achtertuin“, de Langweerder Wielen en de omringende Friese meren. Dit prachtig en afwisselend vaargebied is bij uitstek geschikt voor een heerlijke en leervolle dag op het water. We varen op open water maar ook door kanalen en sluizen en kunnen zodoende een heel gevarieerd en breed zeil en lesprogramma aanbieden.


Cursusinhoud:
Zeilles in een Valk. Wat is er mooier dan zeilen in een open boot in Friesland. Met een Valk komt het echt aan op zeilen en je bent dicht bij de natuur. Misschien is het wel de beste manier om zeilen te leren. In deze dagcursus leggen we de nadruk op  goed en veilig varen. Zeilmanoeuvres. Methodes aanleggen/afvaren. U leert de belangrijkste zeil vaardigheden, zelfstandig schipperen, aansturen, manoeuvreren en samenwerken. Uitermate geschikt voor beginnende zeilers, maar ook voor gevorderden want er wordt altijd op uw niveau leerstof aangeboden. Uw vorderingen worden daarbij bijgehouden in het CWO Waterpaspoort zodat elke zeildag u dichter bij uw persoonlijke doelstelling brengt.


Praktisch:
Inschepen om 9:30 aan onze steiger direct voor de zeilschool. In deze dagcursus leggen we de nadruk op  goed en veilig varen. Zeilmanoeuvres. Methodes aanleggen/afvaren. Uw groep leert de belangrijkste vaardigheden. Uitermate geschikt voor beginnende zeilers, maar ook voor gevorderden. Want er wordt altijd op uw niveau leerstof aangeboden. Zelfstandig schipperen, aansturen, manoeuvreren en samenwerken. 17.30 aanleggen wallocatie zeilschool.

Boekingskalender open kielboot dagcursus privé

U kunt door de verschillende maanden bladeren of meerdere maanden inschakelen. Klik twee keer op de datum die u wilt boeken (1x als begindatum en 1x als einddatum). Onderaan de kalender verschijnt uw reservering, vul vervolgens het formulier in. Kortingen voor een derde en vierde persoon zijn alleen van toepassing als het aantal personen juist wordt aangegeven. Uw boekingsaanvraag wordt binnen enkele minuten per mail bevestigd. Na ontvangst controleren wij de boeking en sturen u binnen 24 uur een offerte voor uw boeking. De boeking is bindend als er na 10 dagen een aanbetaling van 25% is voldaan. Mochten hierover vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.