CWO Dag-privécursus kajuitzeiljacht

CWO Dag-privécursus kajuitzeiljacht

Duur

1 dag

Deelnemers

max 3 pers.

CWO

Jachtvaren 1,2,3,4

Prijs

vanaf €395,-

Onder begeleiding van onze gecertificeerde CWO instructeur bent u samen met uw partner, familie, vrienden of collega´s een dag op het water om te te leren zeilen, of om hiermee kennis te maken, en om te genieten van de prachtige natuur en de beleving. U kunt met max. 3 volwassenen (gezinnen met kinderen in overleg) aan boord en er zijn dus geen “vreemde” cursisten aan boord. U vaart deze tocht in het heerlijke Friese Merengebied. Wij zorgen voor de koffie en thee. Een lunchpaketje neemt u zelf mee of u kiest gezamenlijk voor een lunch bij een gezellig restaurant aan het water.


Wat houdt precies een „privécursus“ in?

Bij een privécursus zijn er geen „vreemde“ deelnemers aan boord. U boekt dus feitelijk de boot en een instructeur voor uw groep alleen. Hiervoor betaalt u een vaste prijs onafhankelijk van het aantal deelnemers. Al vanaf 3 personen is een privécursus 15% voordeliger dan bij drie individuele boekingen. Als maximum houden we 3 volwassen deelnemers aan, omdat iedereen de nodige aandacht moet krijgen tijdens het varen.


Vaargebied:
Voor de 1-daagse cursussen varen we bij wijze van spreken in onze „achtertuin“, de Langweerder Wielen en de omringende Friese Meren. Dit prachtig en afwisselend vaargebied is bij uitstek geschikt voor een heerlijke en leervolle dag op het water. We varen op open water maar ook door kanalen en sluizen en kunnen zodoende een heel gevarieerd en breed zeil en lesprogramma aanbieden.


Cursusinhoud:
In deze dagcursus leggen we de nadruk op  goed en veilig varen. Zeilmanoeuvres. Methodes aanleggen/afvaren. U leert de belangrijkste zeil vaardigheden, zelfstandig schipperen, aansturen, manoeuvreren en samenwerken. Uitermate geschikt voor beginnende zeilers, maar ook voor gevorderden want er wordt altijd op uw niveau leerstof aangeboden. Uw vorderingen worden daarbij bijgehouden in het CWO Waterpaspoort zodat elke zeildag u dichter bij uw persoonlijke doelstelling brengt.


Praktisch:
Inschepen om 9:30 aan onze steiger direct voor de zeilschool. Aan boord is koffie en thee aanwezig. Neem gemakkelijk zittende kleding mee die past bij de weersverwachtingen. In de prijs is het gebruik van zeilpakken (voor volwassenen) en reddingsvesten inbegrepen.

Boekingskalender kajuitzeiljacht dagcursus privé

U kunt door de verschillende maanden bladeren of meerdere maanden inschakelen. Klik twee keer op de datum die u wilt boeken (1x als begindatum en 1x als einddatum). Onderaan de kalender verschijnt uw reserveringsdatum, vul vervolgens het formulier in. Uw reservering wordt binnen enkele minuten per mail bevestigd. Na ontvangst controleren wij de reservering en sturen u binnen 24 uur een bevestiging. De boeking is bindend als er na 10 dagen een aanbetaling van 25% is voldaan. Mochten hierover vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.