CWO 3-daagse cursus kajuitzeiljacht

CWO 3-daagse cursus kajuitzeiljacht (individueel)

Duur

3 dagen

Deelnemers

max 3 pers.

CWO

Jachtvaren 1 t/m 4

Prijs

vanaf €460,-

Om alle aspecten van het zeilen en varen met een kajuitzeiljacht te leren, is een 3-daagse instructietocht de aangewezen keuze. U leert tochtplanning, de invloed van het weer, bruggen en sluizen en vreemde havens. U bent een aantal dagen met gelijkgezinden op een ruim en comfortabel 32-38 toets zeiljacht. Eten en slapen doet u aan boord. De kosten van het eten/drinken, haven/bruggeld worden gezamenlijk geregeld middels een boordkas. De instructeur wordt vrijgehouden. Er zijn 3 hutten met elk een 2 persoonsbed en een slaapplaats in de salon. Voldoende zitruimte, een complete keuken, douche, toilet, warm/koud water, zorgen voor een prettig verblijf. Kortom… een korte vakantie en een prachtige ervaring om op deze manier te leren zeilen.


U ontvang 10% korting als u met z’n tweeën een 2-persoonshut boekt.

Wat houdt precies een „individuele“ cursus in?

U neemt samen met andere individuele cursisten deel aan een dagcursus zeilen. Aan boord zijn in totaal maximaal 3 cursisten en uiteraard de instructeur. U leert naast het zeilen ook nog interessante mensen kennen met wie u de dagen doorbrengt. Het gezamenlijk bespreken en uitvoeren van de manoeuvres zorgt voor een steile leercurve. Lessen worden altijd op uw niveau aangeboden.


Vaargebied:
De Friese Meren en het IJsselmeer. Dit grote en diverse vaargebied staat garant voor veel afwisseling en bied zodoende een ideale basis om zo veel mogelijk aspecten van het zeilen binnen een kort tijdsbestek te leren kennen. We varen veel op open water maar ook door kanalen en sluizen en kunnen zodoende een heel gevarieerd en breed zeil en lesprogramma aanbieden.


Tourplan concept:
Vanuit Langweer wordt koers genomen op Workum via het Gaastmeer. Overnachtings-mogelijkheden in Workum, Stavoren, Hindelopen. Over de Fluessen weer richting Langweer. Kenmerken: Gevarieerd, zeilen op de Friese Meren en het IJsselmeer, bruggen en sluizen, zeiltechniek, manoeuvreren. De cursus is geschikt voor beginnende zeilers en gevorderden want er wordt altijd op uw niveau leerstof aangeboden. Uw vorderingen worden daarbij bijgehouden in het CWO Waterpaspoort zodat elke zeildag u dichter bij uw persoonlijke doelstelling brengt.


Praktisch:
Inschepen om 9:30 aan onze steiger direct voor de zeilschool. Neem gemakkelijk zittende kleding mee die past bij de weersverwachtingen. In de prijs is het gebruik van zeilpakken (voor volwassenen) en reddingsvesten inbegrepen. Aan boord zijn kussens aanwezig. Neem zelf een kussensloop, laken, slaapzak en handdoek mee. De kosten van het eten/drinken aan boord, haven/bruggeld worden gezamenlijk geregeld middels een boordkas. De instructeur wordt vrijgehouden.

Boekingskalender kajuitzeiljacht 3-daagse cursus individueel

U kunt door de verschillende maanden bladeren of meerdere maanden inschakelen. Klik eerst op de begindatum daarna op de einddatum. Onderaan de kalender verschijnt dan uw reservering, vul vervolgens het formulier in. Als u voor twee personen boekt kunt u de korting aanvinken. Uw reservering wordt binnen enkele minuten per mail bevestigd. Na ontvangst controleren wij de reservering en sturen u binnen 24 uur een bevestiging. De reservering is bindend als er na 10 dagen een aanbetaling van 25% is voldaan. Mochten hierover vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.