CWO 3-daagse privécursus kajuitzeiljacht

CWO 3-daagse privécursus kajuitzeiljacht

Duur

3 dagen

Deelnemers

max 3 volwassenen.

CWO

Jachtvaren 1 t/m 4

Prijs

vanaf €1170,-

De 3-daagse privécursus is ideaal als u met uw partner, familie, vrienden of collega´s in korte tijd alle aspecten van het zeilen en varen met een kajuitzeiljacht wilt leren. U leert tochtplanning, zeilmanouvres, navigeren, de invloed van het weer, bruggen en sluizen en vreemde havens. U slaapt aan boord van een comfortabel 32-38 voets kajuitzeiljacht. Er zijn 3 hutten met een dubbel bed beschikbaar. Een complete keuken en voldoende zitruimte in de salon. Een douche, toilet, warm/koud water, zorgen voor een prettig verblijf. Kortom… een prachtige ervaring om als groep nog meer te groeien en samen te leren zeilen. ’s Avonds aansluitend genieten in een plaatselijk restaurant of gezellig samen koken en eten aan boord en bij ondergaande zon genieten van een laatste drankje. De ultieme manier om nieuwe herinneringen te creëren.


Wat houdt precies een „privécursus“ in?

Bij een privécursus zijn er geen „vreemde“ deelnemers aan boord. U boekt dus feitelijk de boot en een instructeur voor uw groep alleen. Hiervoor betaalt u een vaste prijs onafhankelijk van het aantal deelnemers. Al vanaf 3 personen is een privécursus voordeliger dan bij drie individuele boekingen. Als maximum houden we 3 volwassen deelnemers aan (kinderen in overleg), omdat iedereen de nodige aandacht moet krijgen tijdens het varen.


Vaargebied:
De Friese Meren en het IJsselmeer Dit grote en diverse vaargebied staat garant voor veel afwisseling en bied zodoende een ideale basis om zo veel mogelijk aspecten van het zeilen binnen een kort tijdsbestek te leren kennen. We varen veel op open water maar ook door kanalen en sluizen en kunnen zodoende een heel gevarieerd en breed zeil en lesprogramma aanbieden.


Tourplan concept:
Vanuit Langweer wordt koers genomen op Workum via het Gaastmeer. Overnachtings-mogelijkheden in Workum, Stavoren, Hindelopen. Over de Fluessen weer richting Langweer. Kenmerken: Gevarieerd, zeilen op de Friese Meren en het IJsselmeer, bruggen en sluizen, zeiltechniek, manoeuvreren. De cursus is geschikt voor beginnende zeilers en gevorderden want er wordt altijd op uw niveau leerstof aangeboden. Uw vorderingen worden daarbij bijgehouden in het CWO Waterpaspoort zodat elke zeildag u dichter bij uw persoonlijke doelstelling brengt.


Praktisch:
Inschepen om 9:30 aan onze steiger direct voor de zeilschool. Neem gemakkelijk zittende kleding mee die past bij de weersverwachtingen. In de prijs is het gebruik van zeilpakken (voor volwassenen) en reddingsvesten inbegrepen. Aan boord zijn kussens aanwezig. Neem zelf een kussensloop, laken, slaapzak en handdoek mee. De kosten van het eten/drinken aan boord, haven/bruggeld worden gezamenlijk geregeld middels een boordkas. De instructeur wordt vrijgehouden.


Direct boeken of „Mijn voorkeur“
U kunt met behulp van onze boekingskalender direct een vrije cursus boeken, maar u kunt ook uw contactgegevens, en uw voorkeur datum in het „Mijn voorkeur“ formulier aangeven. U ontvangt dan binnen 24 uur een op uw voorkeur afgestemde vrijblijvende offerte.

Boekingskalender Kajuitzeiljacht meerdaags privé

U kunt door de verschillende maanden bladeren of meerdere maanden inschakelen. Klik eerst op de begindatum daarna op de einddatum. Onderaan de kalender verschijnt uw reservering, vul vervolgens het formulier in. Kortingen voor een derde en vierde persoon zijn alleen van toepassing als het aantal personen juist wordt ingevuld.. Uw boekingsaanvraag wordt binnen enkele minuten per mail bevestigd. Na ontvangst controleren wij de boeking en sturen u binnen 24 uur een offerte voor uw boeking. De boeking is bindend als er na 10 dagen een aanbetaling van 25% is voldaan. Mochten hierover vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.