CWO 7-daagse cursus kajuitzeiljacht

CWO 7-daagse cursus kajuitzeiljacht (individueel)

Duur

7 dagen

Deelnemers

max 3 pers.

CWO

Jachtvaren 1 t/m 4

Prijs

vanaf €990,-

Een tocht voor de gevorderde zeiler. Om alle aspecten van het zeilen en varen met een kajuitzeiljacht te leren, is een 7-daagse instructietocht de aangewezen keuze. U leert uitgebreide navigatie en tochtplanning, varen op getijdewater, de invloed van het weer, bruggen en sluizen en vreemde havens. U bent 7 dagen met een groep op de boot. Eten en slapen doet u aan boord van een ruim en comfortabel 32-38 voets zeiljacht. De kosten van het eten/drinken, haven/bruggeld worden gezamenlijk geregeld middels een boordkas. De instructeur wordt vrijgehouden. Er zijn 3 hutten met elk een 2 persoonsbed en een slaapplaats in de salon. Voldoende zitruimte, een complete keuken, douche, toilet, warm/koud water, zorgen voor een prettig verblijf. Kortom… een korte vakantie en een prachtige ervaring om op deze manier te leren zeilen.

U ontvang 10% korting als u met z’n tweeën een 2-persoonshut boekt.


Wat houdt precies een “individuele” cursus in?

U neemt samen met andere individuele cursisten deel aan een dagcursus zeilen. Aan boord zijn in totaal maximaal 3 cursisten en uiteraard de instructeur. U leert naast het zeilen ook nog interessante mensen kennen met wie u de dagen doorbrengt. Het gezamenlijk bespreken en uitvoeren van de manoeuvres zorgt voor een steile leercurve. Lessen worden altijd op uw niveau aangeboden.


Vaargebied:
De Friese Meren, het IJsselmeer en het Waddengebied. Dit grote en diverse vaargebied staat garant voor veel afwisseling en bied zodoende een ideale basis om zo veel mogelijk aspecten van het zeilen binnen een kort tijdsbestek te leren kennen. We varen veel op open water maar ook door kanalen en sluizen en kunnen zodoende een heel gevarieerd en breed zeil en lesprogramma aanbieden.


Tourplan concept:
Vanuit de thuishaven Langweer richting Makkum. Door de sluizen van Kornwerderzand de Waddenzee op. Het weer, en de getijden bepalen de routes richting Harlingen, Vlieland, Terschelling, Texel. Via sluizen den Oever weer op het Ijsselmeer richting Workum en onze thuishaven Langweer. Kenmerken: Voor gevorderden, naar de Waddenzee, uitgebreide navigatie en tochtplanning, varen op getijdewater. Uw vorderingen worden daarbij bijgehouden in het CWO Waterpaspoort zodat elke zeildag u dichter bij uw persoonlijke doelstelling brengt.


Praktisch:
Inschepen eerste dag om 9:30 aan onze steiger direct voor de zeilschool. Neem gemakkelijk zittende kleding mee die past bij de weersverwachtingen. In de prijs is het gebruik van zeilpakken (voor volwassenen) en reddingsvesten inbegrepen. Aan boord zijn kussens aanwezig. Neem zelf een kussensloop, laken, slaapzak en handdoek mee.De kosten van het eten/drinken aan boord, haven/bruggeld worden gezamenlijk geregeld middels een boordkas. De instructeur wordt vrijgehouden.

Boekingskalender kajuitzeiljacht 7-daagse cursus individueel

U kunt door de verschillende maanden bladeren of meerdere maanden inschakelen. Klik eerst op de begindatum daarna op de einddatum. Onderaan de kalender verschijnt uw reservering, vul vervolgens het formulier in. Als u voor twee personen boekt kunt u de korting aanvinken. Uw reservering wordt binnen enkele minuten per mail bevestigd. Na ontvangst controleren wij de reservering en sturen u binnen 24 uur een bevestiging. De boeking is bindend als er na 10 dagen een aanbetaling van 25% is voldaan. Mochten hierover vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.

nl_NLNL